Tiilikattopinnoitukset, Tampere

Onko kattosi vanha pinnoite päässyt kulumaan niin, että uusi pinnoitus olisi paikallaan, tai kaipaako kattosi maalipinta vain uutta piristystä? Meiltä saat ilmaisen arvion kattosi kunnosta suoraan ammattilaiselta ja ehdotuksen tarvittavista toimenpiteistä.

Tiilikaton pinnoitus on hyvä vaihtoehto remontille.

Tiilikaton pinnoitus on hyvä ja edullinen vaihtoehto kattoremontille, jos katon alusrakenteet on kunnossa. Pinnoitus palauttaa kattosi uuden veroiseksi niin ulkonäöltään, kuin teknisiltä ominaisuuksiltaan ja jatkaa kattosi elinkaarta jopa 10-15 vuotta.

Tiilikaton pinnoitustyö on monivaiheinen, mutta nopea urakka. Katto pestään painepesurilla, jotta katolla oleva kasvusto ja epäpuhtaudet saadaan poistettua katteen pinnalta. Pesun jälkeen levitetään biohajoava kasvuston torjunta-aine, joka suojaa kattoa ja hidastaa kasvuston uusiutumista. Varsinainen pinnoitustyö tehdään korkeapaineruiskulla kahteen kertaan maalaten. Urakan yhteydessä rikkinäiset tiilet vaihdetaan uusiin. Myös vesikourujen ja syöksytorvien puhdistus kuluu työnvaiheisiin ja niiden toimivuus tulee samalla tarkistettua.

Arvion yhteydessä tarkistetaan katon kunto päällisin puolin, sekä alusrakenteiden ja läpivientien kunto. Jos aluskatteessa tai läpivienneissä on pieniä vaurioita tai puutteita, ne voidaan yleensä helposti korjata, jotta katto voidaan pestä painepesurilla ongelmitta.

Tiilikaton pinnoitus ennen Tiilikaton pinnoitus jälkeen

Tiilikaton pinnoitus ennen ja jälkeen. Taustalla pinnoittamattomia kattoja

Tilaa katollesi ammattilaisen tekemä kuntoarvio

Tilaa meidät paikan päälle arvioimaan kattosi kunto ja huoltotarve. Mikäli katto kaipaa huoltoa tai pinnoitusta, saat meiltä tarjouksen heti.